0111-461390 • Rampweg 1 • 4325 LG Renesse
wij zijn dagelijks geopend van 09:00 uur tot 23:00 uur, uitlopend tot maximaal 02:00 uur.

Flessen Bier

  • Liefmans Yell'oh on the rocks

    Dit verfrissende fruitbier verrast met zijn stevige fruity bite. De mix van ananas, appel, limoen, vlierbloesem en basilicum laat je niet gauw los. Drink hem vooral on the rocks! 3,8% Alc.

  • Duvel Tripel Hop Citra

    DUVEL TRIPEL HOP MET CITRA In 2007 gingen onze Duvel brouwers voor het eerst met een derde hopsoort aan de slag om Duvel een verrassende toets en extra bitterheid te schenken. Het resultaat was een unieke Duvel Tripel Hop die één keer per jaar het gamma van Duvel aanvulde. Zes Duvel Tripel Hop edities later, lanceerden we in april 2016 een zoektocht naar dé ultieme Duvel Tripel Hop en luisterden daarvoor in eerste instantie naar onze Duvel fans. Ruim 5.000 deelnemers onderwierpen zich vrijwillig aan de blind tasting en brachten hun stem uit. De voorkeur ging overduidelijk uit naar Citra. De tweede Duvel Tripel Hop die ooit gemaakt werd, krijgt hierdoor een permanente plek in ons gamma. De Duvel Tripel Hop met Citra rijfde bij de lancering in 2012 zowel een gouden medaille op de Brussels Beer Challenge binnen, als de consumententrofee op het Zythos Bierfestival. Voor Duvel Tripel Hop voegen onze brouwers niet gewoon een derde hop toe, maar ze passen de dry-hopping techniek toe. Dat houdt in dat er naast de standaard hop tijdens het kookproces extra hopbellen toegevoegd worden in een latere fase van het brouwproces (tijdens de lagering). Dit maakt dat de hoparoma’s intenser en verfijnder aanwezig zijn in het finale bier. Bij Duvel Tripel Hop gebruiken we aromahop Citra als derde hopsoort. Deze hop wordt geteeld in de Yakima Valley in Washington en verrijkt het smaakpallet van Duvel met frisse toetsen van pompelmoes en tropisch fruit.

  • Gouden Carolus Indulgence

    Gouden Carolus Indulgence is een serie gelimiteerde bieren die jaarlijks met wisselende inhoud worden uitgebracht. 'Whisky Infused' was het eerste bier dat onder dit label werd geproduceerd en was meteen een schot in de roos. Bij deze uitgave werd Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Blauw verrijkt met een infusie van Gouden Carolus Single Malt whisky uit een selectie Anker vaten. Het resultaat was een uniek bier: krachtig en volmondig met subtiele toetsen van vanille, eikenhout en chocolade.

  • Vanderghinste roodbruin

    VanderGhinste Roodbruin heette oorspronkelijk in 1892 “ouden tripel” en was het eerste bier dat Omer Vander Ghinste op de markt bracht. Het is een Zuid-Westvlaams roodbruin bier van gemengde gisting dat typisch is voor deze streek. Als basisingrediënten voor het VanderGhinste Roodruin gebruikt men gerstemout, tarwe, karamelmout, hop en water. Hiermee wordt een bier van hoge gisting gemaakt. Door dit bier te versnijden met bier van spontane gisting, minstens 18 maand oud, gerijpt op eikenhouten vaten (= foeders), bekomt men dit specifieke Zuid-Westvlaamse Rood-bruine bier. De typische smaak wordt gekenmerkt door een evenwichtige balans van de fruitigheid van de hoge gisting met de zachte zuurheid van het spontane gistingsbier en heeft een verfrissende en uitgesproken dorstlessende afdronk. 5,5% Alc.

  • Grof Geschut

    Grof Geschut Grof Geschut is een bier dat in opdracht van de vereniging van Nederlandse Vestingsteden door de Halve Maan wordt gebrouwen. Grof Geschut is een donker bier van 8 % Alc.

  • Dutch Bargain I.P.A

    Smaak & beschrijving Dutch Bargain van brouwerij Brouwerslokaal heeft een zuivere, pittige smaak met karamel toetsen van mout.   Dutch Bargain Imperial Pale Ale is een stevig koperkleurig bier van 10 % alcohol volume, ondanks het uitgesproken hoppig aroma, en de complexe smaak blijft dit bier door zijn hoge vergistingsgraad een lekkere doordrinker.

  • Grolsch 0,0%

    ALCOHOLVRIJ, MET EEN VOLLE, FRISSE SMAAK Grolsch 0.0% bier is gebrouwen met zorgvuldig geselecteerde gerstemout, 2 soorten hop en ons sprankelende bronwater. Dankzij een unieke gistsoort en de modernste brouwtechniek is dit bier alcoholvrij met behoud van een volle, frisse smaak. Grolsch 0.0% is daarmee de perfecte dorstlesser voor elk moment.

  • Liefmans Yell'oh

    Dit verfrissende fruitbier verrast met zijn stevige fruity bite. De mix van appel, ananas, limoen, vlierbloesem en basilicum laat je niet gauw los. Drink hem vooral on te rocks! 3,8% Alc.

  • LeFort

    Lefort heeft een kastanjebruine kleur, met en lichtbruine, compact en romig schuim. LeFort heeft een zachte en ronde smaak met een lichte moutbitterheid. Er zijn fruitige tonen in verwerkt van banaan, donker fruit en rozijnen. Achter LeFort zit een bijzondere geschiedenis. In 1854 stichtte Felix Verscheure, een brouwerij met de naam Brasserie LeFort. In deze periode werden veel bieren met een hoog alcoholgebehalte gebrouwen, hier stond Brasserie Lefort ook om bekend. Er waren toen nog geen merknamen, dus alle bieren werden naar die brouwerij vernoemd.

  • Grolsch Radler (0,0%)

    Grolsch Radler 0.0% is gemaakt van alcoholvrije pils met citroen- en sinaasappelsap. Hierdoor heeft het de typerende bittere smaak van bier en de lekkere friszoete smaak van vruchtensap. Door deze combinatie is Grolsch Radler 0.0% aangenaam fris van karakter. Het is natuurlijk gebrouwen met pure ingrediënten, zonder conserveringsmiddelen of kunstmatige zoet- en kleurstoffen.

  • Grolsch Radler (2,0 %)

    Grolsch Radler is gemaakt van Grolsch Premium Pilsner met citroen- en sinaasappelsap. Hierdoor heeft het de typerende bittere smaak van bier en de lekkere friszoete smaak van vruchtensap. Door deze combinatie is Grolsch Radler aangenaam fris van karakter. Het is natuurlijk gebrouwen met pure ingrediënten, zonder conserveringsmiddelen of kunstmatige zoet- en kleurstoffen.

  • La Trappe Blond

    Dit sprankelende goudblonde bier heeft een aromatische, fruitige en frisse geur. De smaak is licht moutig en licht zoet. Het heeft een zachte bitterheid met een vriendelijke afdronk. Een uitgebalanceerde mix van complexiteit en eenvoud. La Trappe Blond gist licht na op de fles. Kenmerken: Ongefilterd, bovengistend Trappistenbier Alcoholpercentage: 6,5% Schenktemperatuur: 8-10°C

  • Gulpener Oud Bruin

    Hoewel Oud Bruin net zo’n zoete bite heeft als Korenwolf rosé, is het wel een wezenlijk ander bier. Voller en ronder van smaak waarin je karamel en cacao proeft. Oud Bruin heeft een laag alcoholpercentage en wordt in het Zuiden ook gebruikt om halfom te creëren: de helft Pilsener, de helft Oud Bruin.

  • Lindemans Kriek

    Door de beperkte beschikbaarheid van de echte "Schaarbeekse Krieken" evenals om een meer fruitig en minder zuur bier te brouwen, ontwikkelde brouwerij Lindemans een unieke alternatieve natuurlijke methode. Hierbij maakt ze gebruik van vers geperst kriekensap, niet geconcentreerd en ongezoet, dat gemengd wordt met zorgvuldig geselecteerde lambiek met een gewogen gemiddelde leeftijd van ten minste één jaar en waarvan de oudste gedurende ten minste drie jaar in houten vaten heeft gerijpt. Het sap wordt enige tijd in vaten gemacereerd met de lambiek voordat het mengsel afgevuld wordt op fles.

  • Grimbergen Blond

    De grondstoffen van uitstekende kwaliteit vormen de rijkdom van dit hoge gistingsbier, dat zich kenmerkt door zijn okerblonde kleur. Smaak: Grimbergen Blond is licht fruitig en evenwichtig zoet-bitter. Door zijn uitgesproken volronde smaak wordt dit bier ten zeerste geapprecieerd. (Alc. 6,7 % vol.)

  • Grimbergen Tripel

    De bleke moutsoorten geven aan deze tripel zijn diepe okerkleur. Smaak: Grimbergen Tripel heeft een bitterzoete, pittige en uiterst volronde smaak. De typische pittige tripelsmaak ontstaat door de blonde kandijsuiker en de subtiele mengeling van zachte en bittere hopsoorten. Tenslotte geeft de nagisting op fles het smaakboeket een perfecte harmonie. U zal vooral de warme afdronk van dit bier weten te appreciëren. (Alc. 9% vol.)

  • Duvel

    Duvel is een natuurlijk bier met een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. Het aparte brouwproces, dat zo’n 90 dagen duurt, garandeert een pure stijl, een delicate pareling en een aangename alcoholzoete smaak. Smaak: Licht fruitig, droog aroma, welgehopt, en met een licht bittere nasmaak. (Alc. 8,5% vol.)

  • Grolsch Weizen fles

    Puur Weizen is een krachtig volfris bier, gebrouwen naar eeuwenlange traditie volgens het Rheinheitsgebot met pure ingrediënten. Dit bier heeft een kruidig aroma en de frisheid van citroen. Schenk het troebele bier langzaam in, tussendoor ‘’walsen’’ met een voorzichtige polsbeweging, uitschenken met een romige schuimkraag hoog boven de rand van het glas.(Alc. 5% vol)

  • Rosé Max

    Dit bier heeft een zachtrode kleur en een aangename frambozengeur. Zijn fruitzoetige en verfrissende smaak doet u verlangen naar een lange, warme zomer! Rosé Max zal zeker zijn gevolg vinden in liefhebbers van vlot doordrinkbare en lichte bieren. Rosé Max heeft een alcoholpercentage van 4,5 %

  • Jupiler

    Mannen weten waarom. Pils uit België (Alc 5,2%vol)

  • Bavaria 0.0

    Wereldwijd bekend om zijn zeer goede biersmaak. En is één van de weinige alcoholvrij bieren dat echt geen alcohol bevat. Dit allemaal dankzij het unieke 0.0% brouwproces van Bavaria, waarin alcoholvorming nooit plaatsvindt. Het resultaat is een bijzonder frisse biersmaak.

  • Bavaria 0.0 Witbier

    Deze heerlijke dorstlesser wordt gebrouwen van tarwemout en is van nature troebel. Onze brouwers adviseren dan ook altijd de fles voor het inschenken eerst te rollen. Zo kunt u genieten van een perfect glas 0.0% Wit. Puur natuurlijk, ongefilterd en gebrouwen met zuiver mineraalwater. Drink 0.0% Wit altijd op 3°.

  • Liefmans Cuvee Brut

    Liefmans Cuvée-Brut is een dieprood tot bruin fruitbier dat slechts eenmaal per jaar gebrouwen wordt. Het heeft een alcoholpercentage van 6%. Vroeger heette dit bier Liefmans Kriek, maar na de overname van de brouwerij werd het geherlanceerd onder een nieuwe naam. Het bier is een mengeling van oude bieren met nieuw bier (55% Oud Bruin en 45% traditioneel kriekenbier), aangevuld met verse krieken (per hectoliter bier worden 13 kilo krieken verwerkt). Het rijpt 18 maanden tot 3 jaar waarna het wordt versneden. Het resultaat is een mengeling van 15 tot 20 brouwsels. Het bier kan langer dan 10 jaar bewaard worden.

  • Palm

    ‘Speciale Belge’ is het betere Belgische bier van begin 20e eeuw. Dit vlot drinkend amberkleurig bier van hoge gisting heeft een verstandig alcoholgehalte. De speciale PALM-mouten bepalen haar honingachtige malsheid en de eigen geselecteerde PALM-gisten haar fruitig gistingsaroma. Fijne aromahoppen uit Kent brengen een subtiele harmonie. PALM is de absolute nummer 1 ‘BELGIUM’S AMBER BEER’. (Alc. 5,4%)

  • Liefmans Fruitesse

    Liefmans Fruitesse is een rood fruitbier met een alcoholpercentage van 4,2%. Het is een mengeling van bier, gerijpt op echte krieken, met natuurlijke vruchtensappen van aardbei, framboos, kriek, bosbes en vlierbes. De moussering doet denken aan een Kir Royal. (Alc. 4,2% vol)

  • Zundert Trappistenbier

    ZUNDERT 2E TRAPPISTENBIER NL NA 125 JAAR Voor het eerst in 125 jaar komt er weer een nieuw trappistenbier op de markt. Hoe verbeeld je de essentie van een trappistenklooster met een geschiedenis die teruggaat tot 1881? Door goed te kijken, te luisteren en je te laten inspireren door het klooster, Abt en broeders van Abdij Maria Toevlucht. Zundert trappistenbier is het tweede van Nederland en het negende van de wereld.De monniken in Zundert een heel eigen recept ontwikkeld hebben voor een weerbarstig en in de eigen streek geworteld trappistenbier. Het bier wordt van natuurlijke grondstoffen gebrouwen worden. Het wordt een koperblond bier met 8 % alcohol.

  • Omer

    Traditional Blond is een overheerlijk bier van hoge gisting met nagisting op de fles, gebrouwen volgens een traditioneel recept. OMER. dankt zijn fijn, fruitig aroma en subtiele bitterheid aan de nauwkeurig uitgekozen grondstoffen, zoals de beste gerstemout uit de Loirestreek en drie aromatische hopsoorten. Naast zijn volle smaak en licht bittere afdronk valt OMER. vooral op door zijn goudgele kleur en zijn alcoholpercentage van 8%. Drink OMER. zo vers mogelijk. Bewaar de flessen in een koele, donkere ruimte. Schenk het bier bij een temperatuur van 6°C à 8°C langzaam en liefdevol uit om ten volle van zijn hoppige frisheid te genieten. Laat daarbij een gistfond van ongeveer 1 cm in de fles.

  • La Trappe Bockbier

    La Trappe Bockbier (7%) Dit unieke seizoensproduct is het enige Trappistenbockbier ter wereld. Het is gebrouwen met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en gist lichtjes na op de fles. Dieprood van kleur, een zeer volle smaak en een moutige geur. De aromatische hopsoorten en gebrande moutsoorten geven een fijne bitterheid die verrassend samensmelt met de lichtzoete ondertoon. Kenmerken Ongefilterd, bovengistend, Trappistenbockbier.

  • Zeeuwse Witte 5%

    Zeeuwsche Witte is een typisch tarwe bier. Dit eiwitrijke graan geeft het bier een volle en romige smaak. Het kruidige karakter wordt gevormd door toevoeging van curaçao en koriander. Het bier beleeft een hergisting op fles waardoor het een erg fijne schuimstruktuur kent. Zoals alle bieren van de Halve Maan is het een bier van hoge gisting

  • La Trappe Tripel

    De geur van La Trappe Tripel is licht moutig en esterig. Ondanks de volle, rijke smaak heeft dit eigenzinnige bier een licht droge afdronk met fijne bitterheid. Kenmerken: Ongefilterd, bovengistend Trappistenbier. Alcoholpercentage: 8% Schenktemperatuur: 10-14°C

  • La Trappe Quadrupel

    Quadrupel is het zwaarste bier van La Trappe met een prachtige amberkleur. De warme, intense smaak is vol en goed gebalanceerd. Moutig zoet, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Quadrupel gist na op de fles en heeft aroma’s van onder andere banaan, amandel en vanille. Kenmerken: Ongefilterd, bovengistend Trappistenbier. Alcoholpercentage: 10% Schenktemperatuur: 10-14°C

  • La Trappe Isid'or

    La Trappe Isid'or heeft een volle en licht bittere smaak met een fruitige afdronk. La Trappe Isid'or, is vernoemd naar de broeders Isidorus, de eerste brouwers van abdij onder leiding van Koningshoeven. In eerste instantie was de La Trappe Isid Or bedoeld als jubileumbier, ter gelegenheid van het 125-jarige bestaan van de Trappistenbrouwerij in 2009. Het Isid'or werd enorm goed bevonden, vandaar dat dit lekkere amber bier van La Trappe nog steeds in het assortiment zit.