0111-461390 • Rampweg 1 • 4325 LG Renesse
wij zijn dagelijks geopend van 09:00 uur tot 23:00 uur, uitlopend tot maximaal 02:00 uur.

Menukaart

  • afhaal en bezorgmenu

    We zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 21:00 uur voor afhaal

    Bezorgen doen we van 17:00 uur tot 21:00 uur

    Ons afhaal - bezorgmenu.

    • Sushi Loempia gevuld met rijst, zalm en zeewier      3,50

    Broodjes, ciabatta ’s

    • Hete kip, met stukjes gebakken kip, ui en champignons met chili-knoflooksaus     7,50
    • Pulled Pork, huisgemaakt van de barbecue met augurk en barbecuesaus      8,50
    • Gebakken mosselen met spekjes en tzatziki      9,50
    • Rundercarpaccio met balsamico, pesto dressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas      9,00
    • Gerookte zalm met wasabi mayonaise, zoetzure rode ui en wakamé      9,50
    • Kip-kerriesalade met gekookt ei    6,00
    • Warm geitenkaas, Zeeuw spek, passievrucht mayonaise   7,50
    • Zeerust tosti (3 laags) met Pulled Pork, Brie, jonge kaas, tomaat en sambal   7,50

    Pannenkoeken uit eigen keuken

    • Naturel / Stroop / Suiker      6,00
    • Spek   / Kaas   6,50

    Soepen

    • Vissoep      8,00
    • Romige wakamé soep met gerookte zalm   5,00
    • Uiensoep   6,50
    • Tomatensoep      4,00

    Salades

    De basis voor alle salades bestaat uit: 4 soorten sla met daarin, tomaat, paprika, ui, pitten, komkommer met eroverheen dressing. Geserveerd met volkorenbrood en boter.
    • Griekse salade met feta en olijven      11,50
    • Spaanse salade met tonijn, sardines lijven en peperoni ’s      11,50
    • Kip salade: Gerookte kip, kipkerrie salade en gekookt ei   11,50
    • Geitenkaas salade: Geitenkaas, Zeeuws spek, walnoten en passievrucht mayonaise      11,50
    • Pulled Pork salade: Pulled Pork, Cashewnoten, prei en barbecue saus   11,50
    • Gamba salade: Gemarineerde gamba's, roze garnalen, wakamé, ananas en chilisalsa   11,50
    • Zalm salade: Gerookte zalm, sushirijst, wasabi-mayonaise en wakamé   11,50
     

    Voorgerechten

    • Stokbrood kruidenboter      2,50
    • Meergranen brood met 4 smeersels  4,00
    • Bouillabaisse kroket geserveerd met wakamé en rouille mayonaise   7,00
    • Huisgerookte varkenshaas met crème van bloemkool en amandel-passievrucht mayonaise   7,00
    • Gegratineerde mosselen       7,00
    • Carpaccio met balsamico, pesto dressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas      9,00
    • Gamba’s gebakken in Chili ketjap saus      9,50

    Vegetarische gerechten

    alle vegetarische gerechten worden geserveerd met salade.
    • Moussaka met aubergine, quorngehakt en feta   11,50
    • Lasagne met o.a. paddenstoelen, courgette en champignon-kaassaus   11,50
    • Wraps met diverse groenten, granen en Mexicaanse salsa   11,50
    • Pastaschotel met geitenkaas, walnoten en diverse groenten   11,50
    • Groentecurry met kikkererwten, kokos en rijst   11,50

    Alle hoofdgerechten worden gebracht met friet, gebakken aardappelen en een kleine salade

    Visgerechten

    • Roodbaars pakketje uit de oven met piri-piri kruiden, paprika en ui     15,00
    • Gebakken roodbaars met kokos-citroengras-saus en crumble van pinda's   15,00
    • Gebakken mosselen met spekjes en tzatziki      16,00
    • Gebakken scholfilet-tosti met brie en gerookte zalm   17,00
    • Scholfilet met gebakken spek en uitjes      17,00
    • Kabeljauwhaasje met romige witte wijn-bieslooksaus      20,00
    • Gegrilde zalmfilet met wasabi-Hollandaise saus en wakamé   21,50
    • Gebakken Zeetong 2 stuks ca. 350 gr  21,50
    • Gebakken Zeetong 3 stuks ca. 525 gr   27,50

    Vleesgerechten

    • Schnitzel met saus of garni naar keuze     15,00
    • Varkenshaas met saus of garni naar keuze      17,50
    • Saté spies van varkenshaas met satésaus en gedroogde uitjes en kroepoek      17,50
    • Spare ribs met 2 koude sauzen      19,00
    • Gegrilde Vlees trio; Kipfilet, Hamburger, Varkenshaas met 2 koude sauzen      20,00

    Kindergerechten geserveerd met friet, appelmoes en mayonaise

    • Bitterballen, kroket, frikandel, kipnuggets, kibbeling of kaassoufflé       6,50
    • Vissticks, scholfilet of spare ribs       8,50

    Desserts

    • Mousse van melkchocolade, Bailey’s en Zeeuwse bolus      7,00
    • Tiramisu gemaakt met een vleugje Licor 43      7,00

  • Terraskaart Broodjes (11:00 tot 17:00)

    Meergranen-, bruine-, of witte broodjes met:

    • Broodjekip-kerriesalade met gekookt ei
    • Italiaans broodje uit de oven
    • Broodje warme geitenkaas  Zeeuws spek en passievrucht mayonaise
    • Zeerust tosti 3 laags tosti met Pulled Pork, Brie, jonge kaas, tomaat en sambal
    • Broodje hete kip, gebakken stukjes kip, ui en champignons met chili-knoflooksaus
    • Broodje Pulled Pork, Pulled Pork met augurk en barbecuesaus
    • Broodje Rundercarpaccio, met balsamico-pesto dressing, Grana Padano en pijnboompitten
    • Broodje Gerookte zalm, met wasabi-mayonaise zoet-zure rode ui en wakamé

  • Terraskaart Lunchgerechten (12:00 tot 17:00)

    • Kroketten
    • Luxe kroketten
    • Uitsmijter met ham en/ of kaas
    • Uitsmijter Zeerust: Zeeuws spek, garnaaltjes en brie
    • Omelet Zeerust met diverse groenten, spek en kaas
    • Omelet fruits de mers met garnalen, mosselen, gerookte zalm, zeewier en brie
    • Zeerustburger (Black Angus 160 gr.) op een Italiaanse bol met  met spiegelei en gebakken uienringen en kaas
    • Club sandwich: chorizo, sla, ei, tomaat, komkommer,ui, paprika, spek en kaas
    • Zeerust lunch: mini uitsmijter met Zeeuws spek, kroket en  kip-kerrie salade
    • Kibbeling met remouladesaus
    • Gebakken mosselen met spekjes
    • Saté met pindasaus en kroepoek
      De lunch gerechten zijn te bestellen met brood (wit of bruin) of frietjes

  • Terraskaart Pannenkoeken (12:00 tot 17:00)

    • Pannenkoek naturel met suiker of stroop
    • Pannenkoek met spek, appel, ham, kaas of champignons
    • Pannenkoek met een combinatie van bovenstaande ingrediënten
    • Tevens hebben we een pizzapannenkoek.

  • Terraskaart Salades

    basis voor alle salades bestaat uit: 4 soorten sla met tomaat, paprika, rode ui, pitten en komkommer

    • Griekse salade: met feta en olijven
    • Spaanse salade: tonijn, sardines, olijven en peperoni
    • Kip salade: Gerookte kip, kip-kerriesalade en gekookt ei
    • Geitenkaassalade: warm geitenkaasje, waterkers, uitgebakken spekjes, walnoten en honing
    • Pulled Pork salade: Pulled Pork, cashewnoten, prei en barbecue saus
    • Gambasalade: Gemarineerde gamba's roze garnalen, wakumé, ananas en chili salsa
    • Zalmsalade: gerookte zalm, sushi rijst, wasabi-mayonaise en wakumé
    De salades worden geserveerd met meergranenbrood en boter.  

  • Terraskaart Soepen

    • Tomatensoep met room en pesto
    • Uiensoep
    • Romige wakamé soep met gerookte zalm
    • Griekse vissoep

  • Terraskaart Voorgerechten

    • Stokbrood met kruidenboter en/of tapenade
    • Meergranenbrood met 4 smeersels
    • Bouillabaisse kroket gereserveerd met wakamé en rouille mayonaise
    • Kaas-tomaat-peper dip uit de oven
    • Huisgerookte varkenshaas met crème van bloemkool en amandel en passievrucht mayonaise.
    • Gegratineerde mosselen
    • Rundercarpaccio met balsamico-pesto dressing, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
    • Gamba's gebakken in Chili-Ketjap saus
    Alle voorgerechten worden geserveerd met toast of stokbrood

  • Terraskaart Kindermaaltijden (tot 12 jaar)

    Keuze uit: bitterballen, frikadel, kipnuggets, kibbeling , kaassoufflé, vissticks,  scholfilet of spareribs Kindermenu's worden geserveerd met friet en appelmoes. Andere kindermaaltijden zijn poffertjes of tagliatelle met champignon-kaassaus.

  • Terraskaart Vegetarische gerechten

    • Moussaka met aubergine, Quorn gehakt en feta
    • Lasagne met o.a. paddenstoelen, courgette en champignon-kaassaus
    • Wraps met diverse groenten, granen en Mexicaanse salsa
    • Pastaschotel met geitenkaas, walnoten en diverse groenten
    • Groentecurry met kikkererwten, kokos en rijst

  • Terraskaart Bouillabaisse Zeerust Specialiteit.

    Bouillabaisse á la Zeerust Terinne met verschillende soorten zeevis, gamba, prei, ui en venkellikeur. Deze maaltijdsoep wordt geserveerd met stokbrood, toast, kruidenboter, rouille (vispasta) en Parmezaansekaas. Minimaal voor 2 personen.

  • Terraskaart Visgerechten

     

    • Gestoofd roodbaars pakketje uit de oven met piri-piri kruiden, paprika en ui.
    • Gebakken roodbaars met kokos-citroengras saus en crumble van pinda's
    • Gebakken mosselen met spekjes en tzatziki
    • Gebakken scholfilet tosti met brie en gerookte zalm
    • Gebakken scholfilet met spek en ui
    • Gebakken kabeljauwhaasje met romige witte wijn-bieslook saus
    • Gegrilde zalmfilet met wasabi-Hollandaise saus en wakumé
    • Gebakken zeetong met remoulade saus (keuze uit 2 of 3 zeetongen van ca. 175 gram)

  • Terraskaart Vleesgerechten

    • Schnitzel met saus of garni naar keuze
    • Varkenshaaspuntjes met rode port champignons saus
    • Saté spies van varkenshaas met saté saus en kroepoek
    • Spare ribs met twee koude sauzen
    • Ossenhaaspuntjes met saus/garni naar keuze
    • Diamanthaas (180 gr) met ananas-chili salsa en een crumble van Chorizo
    • Black Agnus Biefstuk (200 gr.) met champignons en garnalen in kruidenboter gebakken
    Sauzen: Stroganoff-, peper-, salsa-, champignonkaas- of pindasaus. Garni: gebakken champignons, gebakken spek en ui of Zeerust (gebakken spek, ui en champignons).

  • Terraskaart Nagerechten & Huisgemaakte Desserts

    Diverse soorten ijscoupes geserveerd met slagroom
    • kinder ijsje
    • coupe ijs
    • sorbet
    • dame blanche
    • Zeerust coupe
    • Zeerust special
     
    Huisgemaakte desserts geserveerd met slagroom
    • Warm appelgebak met calvados en vanille ijs
    • Warme likeur kersen met vanille-ijs
    • Zwarte sesamparfait geserveerd met frambozensaus
    • Mousse van melkchocolade, Bailey's en Zeeuwse Bolus
    • Tiramisu gemaakt  met een vleugje Cuarenta y Tres (Likor 43)