0111-461390 • Rampweg 1 • 4325 LG Renesse
wij zijn dagelijks geopend van 09:00 uur tot 23:00 uur, uitlopend tot maximaal 02:00 uur.

Menukaart

  • 2. Afhaal menu

    We zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 21:00 uur

    Alleen om af te halen:

    • Griekse saucijzen broodje.      (Huisgemaakt met Griekse kruiden en feta) 3,70
    • Gevulde koek      2,00
    • Tosti’s      2,00
    • Bitterballen      5,00
    • Knoflookbitterballen (V)      6,50
    • Vlammetjes      8,50
    • Bittergarnituur      6,50
    • Nacho’s      5,00

  • 1. Afhaal en bezorg menukaart vanaf 20 maart 2021

    We zijn dagelijks geopend van 11:00 uur tot 21:00 uur voor afhaal

    Bezorgen doen we van 17:00 uur tot 21:00 uur

    Sushi Loempia

    • gevuld met rijst, zalm en zeewier      3,50

    Broodjes, ciabatta ’s

    • Hete kip, met zoetzure komkommer en chili-mayonaise       7,50
    • Vitello Tonnato met tonijnmayo, kappertjes, rucola en rode ui      7,50
    • Pulled Pork, huisgemaakt van de barbecue      8,50
    • Saté (varkenshaas) met gedroogde uitjes en atjar      9,50
    • Gebakken mosselen met spekjes en tzatziki      9,50
    • Carpaccio met balsamico, pesto dressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas      9,50
    • Gerookte zalm met wasabi mayonaise, zoetzure rode ui en wakamé      10,00

    Pannenkoeken  Uit eigen keuken

    • Naturel / Stroop / Suiker      7,00
    • Spek   / Kaas   7,50

    Soepen

    • Vissoep      8,00
    • Tomatensoep      4,00
    • Erwtensoep     6,00

    Salades

    De basis voor alle salades bestaat uit: 4 soorten sla met daarin, tomaat, paprika, ui, pitten, komkommer met eroverheen dressing. Geserveerd met volkorenbrood en boter.
    • Griekse salade met feta en olijven      11,50
    • Geitenkaas salade met geitenkaas, Zeeuws spek, walnoten en passievrucht mayonaise      11,50
    • Spaanse salade met tonijn, sardines lijven en peperoni ’s      11,50

    Voorgerechten

    • Stokbrood kruidenboter      3,00
    • Gegratineerde mosselen       7,00
    • Carpaccio met balsamico, pesto dressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas      9,00
    • Gamba’s gebakken in Chili kruidenboter      9,50
    • Vitello Tonnato met tonijnmayo, kappertjes en rode ui     9,00

    Alle hoofdgerechten worden gebracht met friet, gebakken aardappelen en een kleine salade

    Visgerechten

    • Roodbaars pakketje uit de oven met piri-piri kruiden, paprika en ui     15,00
    • Gebakken mosselen met spekjes en tzatziki      16,00
    • Kabeljauwhaasje met romige witte wijn-bieslooksaus      20,00
    • Scholfilet met gebakken spek en uitjes      17,00
    • Gebakken Zeetong 2 stuks ca. 350 gr      21,50

    Vleesgerechten

    • Schnitzel Zeerust (geb. champignons, spek en uitjes)      15,00
    • Saté spies van varkenshaas met satésaus en gedroogde uitjes en kroepoek      17,50
    • Spare ribs met 2 koude sauzen      19,00
    • Varkenshaas met champignon-kaas saus      17,50
    • Gegrilde Vlees trio; Kipfilet, Hamburger, Varkenshaas met 2 koude sauzen      20,00

    Kindergerechten

    • Bitterballen, kroket, frikandel, kipnuggets, kibbeling of kaassoufflé       6,50
    • Vissticks, scholfilet of spare ribs       8,50
    • geserveerd met friet, appelmoes en mayonaise

    Vegetarische gerechten

    • Wraps met diverse groenten, granen en Mexicaanse salsa      11,50
    • Curry met kikkererwten, kokos en rijst      11,50

    Desserts

    • Mousse van melkchocolade, Bailey’s en Zeeuwse bolus      7,00
    • Tiramisu gemaakt met een vleugje Licor 43      7,00