0111-461390 • Rampweg 1 • 4325 LG Renesse
wij zijn dagelijks geopend van 09:00 uur tot 23:00 uur, uitlopend tot maximaal 02:00 uur.

Menukaart

  • Barhapjes

    Te bestellen va 12.00 uur tot een kwartier voor sluitingstijd:  

    • Bitterballen
    • Luxe bitterballen
    • Bittergarnituur
    • Vlammetjes
    • Bamihapjes
    • Kaassoufflés
    • Sambaballen
    Te bestellen van 12.00 uur tot 21.00 uur:  
    • Olijven en peperoni
    • Nacho's met tomaten-knoflook salsa
    • Spareribkluifjes
    • Winter Bitter Garnituur
    • Bordje met warme en koude hapjes (2 pers)

  • Broodjes (12:00 tot 17:00)

    Meergranen-, bruine-, of witte broodjes met:

    • Broodje Gado Gado: gekookt ei, komkommer, taugé, pindasaus en gedroogde uitjes
    • Broodje Brie, mosterd-spek en radijs
    • Broodje zeevruchten salade: garnalen, zalm, surimi in romige cocktailsaus
    • Broodje warme geitenkaas met gemarineerde Cherry tomaatjes en walnoten
    • Rundercarpaccio met balsamico-pesto dressing, Grana Padano, rode ui en pijnboompitten
    • Gerookte zalm met tzatziki en zoet-zure rode ui

  • Lunchgerechten (12:00 tot 17:00)

    • Kroketten
    • Luxe kroketten
    • Uitsmijter met ham en/ of kaas
    • Uitsmijter Zeerust: Zeeuws spek, garnaaltjes en brie
    • Omelet Zeerust met diverse groenten, spek en kaas
    • Omelet fruits de mers met garnalen, mosselen, gerookte zalm, zeewier en brie
    • Italiaanse bol met Zeerustburger
    • Club sandwich: chorizo, sla, ei, tomaat, komkommer,ui, paprika, spek en kaas
    • Zeerust lunch: mini uitsmijter met Zeeuws spek, kroket en  zeevruchten salade
    • Kibbeling met remouladesaus
    • Gebakken mosselen met spekjes
    • Saté met pindasaus en kroepoek
      De lunch gerechten zijn te bestellen met brood (wit of bruin) of frietjes

  • Pannenkoeken (12:00 tot 17:00)

    • Pannenkoek naturel met suiker of stroop
    • Pannenkoek met spek, appel, ham, kaas of champignons
    • Pannenkoek met een combinatie van bovenstaande ingrediënten
    • Tevens hebben we een pizzapannenkoek.

  • Voorgerechten

    • Stokbrood met kruidenboter en/of tapenade
    • Meergranenbrood met 4 smeersels
    • Thaise viskoekjes geserveerd met gele curry-mayonaise en kroepoek van sepia
    • Kaas-tomaat-peper dip uit de oven
    • Gevulde champignonkoppen gegratineerd
    • Gegratineerde mosselen
    • Graved Lax met een gel van gin-tonic en crème van wortel
    • Rundercarpaccio met balsamico-pesto dressing, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
    • Gamba's gebakken in kruidenboter met ketjap en sesam
    Alle voorgerechten worden geserveerd met toast of stokbrood

  • Soepen

    • Tomatensoep met room en pesto
    • Uiensoep
    • Paprika soep met chorizo
    • Griekse vissoep

  • Salades

    • Griekse salade: met feta en olijven
    • Spaanse salade: tonijn, sardines, olijven en peperoni
    • Geitenkaassalade: warm geitenkaasje, gebakken spek, witlof, appel en walnoten
    • Brie salade: brie, buikspek, radijsjes en honing-mosterd dressing
    • Oosterse salade: geroosterd varkensvlees, paksoi, taugé en soja-dressing
    • Vis salade: gerookte zalm, zeevruchten salade en zeewier
    De basis voor alle salades bestaat uit: 4 soorten sla met tomaat, paprika, rode ui, pitten, komkommer en croutons. De salades worden geserveerd met meergranenbrood en boter.  

  • Kindermaaltijden (tot 12 jaar)

    Keuze uit: bitterballen, frikadel, kipnuggets, kibbeling , kaassoufflé, vissticks,  scholfilet of spareribs Kindermenu's worden geserveerd met friet en appelmoes. Andere kindermaaltijden zijn poffertjes of tagliatelle met champignon-kaassaus.

  • Vegetarische gerechten

    • Moussaka met aubergine, Quorn gehakt en feta
    • Lasagne met o.a. paddenstoelen, courgette en champignon-kaassaus
    • Tortilla met diverse groenten, granen en Mexicaanse salsa
    • Pastaschotel met diverse groenten, Cherry tomaatjes, champignon-kaas saus en brie
    • Vegetarisch goulash met Quorn, geserveerd met rijst

  • Vleesgerechten

    • Schnitzel met saus of garni naar keuze
    • Saté spies van varkenshaas met saté saus en kroepoek
    • Gegrild vlees trio: kipfilet, varkenshaas en hamburger, geserveerd met 2 koude sausjes
    • Varkenshaas met rode port-brie saus
    • Spareribs met twee koude sauzen
    • Diamanthaas met gebakken uien en tomaat, afgeblust met rode port
    • Rumpsteak (225 gr) met champignons en garnalen in kruidenboter
    • Ossenhaaspuntjes met saus/garni naar keuze
    Sauzen: Stroganoff-, peper-, salsa-, champignonkaas- of pindasaus. Garni: gebakken champignons, gebakken spek en ui of Zeerust (gebakken spek, ui en champignons).

  • Bouillabaisse Zeerust Specialiteit.

    Bouillabaisse á la Zeerust Terinne met verschillende soorten zeevis, gamba, prei, ui en venkellikeur. Deze maaltijdsoep wordt geserveerd met stokbrood, toast, kruidenboter, rouille (vispasta) en Parmezaansekaas. Minimaal voor 2 personen.

  • Visgerechten

     

    • Gebakken Scholfilet met spek en ui
    • Gebakken roodbaars filet met saus van citroengras en kokos en crumble van pinda's
    • Gebakken mosselen met spekjes en tzatziki
    • Gepocheerde tongscharfilet rolletjes met zalm in Hollandaise-wasabi saus
    • Op de huid gebakken zeebaarsfilet met gegrilde Cherry tomaatjes en saus van zeekraal
    • Gegrilde tonijn met atjar van zeewier en sesam

  • Nagerechten & Huisgemaakte Desserts

    Diverse soorten ijscoupes geserveerd met slagroom
    • kinder ijsje
    • coupe ijs
    • sorbet
    • dame blanche
    • zeerust coupe
    • zeerust special
     
    Huisgemaakte desserts geserveerd met slagroom
    • Warm appelgebak met calvados en vanille ijs
    • Warme likeur kersen met vanille-ijs
    • Witte chocolade-bolus mousse met frambozen saus
    • Parfait van vanille en Mojito met passievrucht-mango saus
    • Soesjes gevuld met vanille ijs, overgoten met karamel saus

  • Lekkere Koffie's

    Irisch, Calypso, French, Hasseltse, DOM, Rudesheimer, Dutch, Italiaanse, Zeerust of Kabouter.