0111-461390 • Rampweg 1 • 4325 LG Renesse
wij zijn dagelijks geopend van 09:00 uur tot 23:00 uur, uitlopend tot maximaal 02:00 uur.

Menukaart

  • Barhapjes

    Te bestellen va 12.00 uur tot een kwartier voor sluitingstijd:

    • Bitterballen
    • Luxe bitterballen
    • Bittergarnituur
    • Vlammetjes
    • Bamihapjes
    • Kaassoufflés
    • Sambaballen
        Te bestellen van 12.00 uur tot 21.00 uur:
    • Olijven en peperoni
    • Nacho's met tomaten-knoflook salsa
    • Spareribkluifjes
    • Zee bittergarnituur: kibbeling, loempiagarnalen, mosselen en calamaris
    • Bordje met warme en koude hapjes (2 pers)

  • Broodjes (12:00 tot 17:00)

    Meergranen-, bruine-, of witte broodjes met:

    • Ham en/of kaas
    • Gezond
    • Italiaans: kruidenpasta, tomaat, ui en gesmolten kaas
    • Beenham met radijs, cherrytomaatjes en honing- mosterd-caesar dressing
    • Oosterse tonijnsalade met sesam en zoet-zure komkommer
    • Zeevruchtensalade: mosselen, garnalen, zalm en zeewier
    • Warme geitenkaas met walnoten, aardbeien, Zeeuws spek en honing
    • Rundercarpaccio met balsamico-pesto dressing, Grana Padano, rode ui en pijnboompitten
    • Gerookte zalm, brie, rode ui, radijs en tzatziki

  • Lunchgerechten (12:00 tot 17:00)

    • Kroketten
    • Luxe kroketten
    • Uitsmijter met ham en/ of kaas
    • Omelet met ham, kaas en/of champignons
    • Omelet zeerust
    • Omelet fruits de mers
    • Italiaanse bol met Zeerustburger
    • Club sandwich: gerookte kip, sla, ei, tomaat, komkommer,ui, paprika, spek en kaas
    • Zeerust lunch: mini uitsmijter met Zeeuws spek, kroket en tonijnsalade
    • Kibbeling met remouladesaus
    • Gebakken mosselen
    • Saté met pindasaus
      De lunch gerechten zijn te bestellen met brood (wit of bruin) of frietjes

  • Pannenkoeken (12:00 tot 17:00)

    • Pannenkoek naturel met suiker of stroop
    • Pannenkoek met spek, appel, ham, kaas of champignons
    • Pannenkoek met een combinatie van bovenstaande ingrediënten
    • Tevens hebben we een pizzapannenkoek.

  • Voorgerechten

    • Stokbrood met kruidenboter en/of tapenade
    • Meergranenbrood met 4 smeersels
    • Kaas - tomaat - peper dip
    • Gevulde champignonkoppen
    • Gegratineerde mosselen
    • Taartje van gerookte zalm met haring-kaviaar, zeewier en kerrie-crème
    • Gewokte mosselen met kokosmelk, soja en knoflook
    • Gamba's in kruidenboter, sambal, sesam en soja
    • Rundercarpaccio met balsamico-pesto dressing, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
    Alle voorgerechten worden geserveerd met toast of stokbrood

  • Soepen

    • Tomatensoep met room en pesto
    • Uiensoep
    • Zeeuwse mossel-mosterd soep
    • Griekse vissoep

  • Salades

    • Griekse salade: met feta en olijven
    • Geitenkaas salade: warme geitenkaas, aardbeien, walnoten, Zeeuws spek en duindoorn-honing dressing
    • Oosterse salade: gemarineerde kip, garnalen, sesam en cashewnoten
    • Couscous salade: gerookte kip, munt, feta, walnoten en granaatappel
    • Beenham salade: beenham, radijs, cherrytomaatjes en honing-mosterd-caesar dressing
    • Zeevruchtensalade: mosselen, garnalen, zalm en zeewier
    De basis voor alle salades bestaat uit: 4 soorten sla met tomaat, paprika, rode ui, pitten, komkommer en croutons. De salades worden geserveerd met meergranenbrood en boter.  

  • Kindermaaltijden (tot 12 jaar)

    Keuze uit: bitterballen, frikadel, kipnuggets, kibbeling , kaassoufflé, vissticks,  scholfilet of spareribs Kindermenu's worden geserveerd met friet en appelmoes. Andere kindermaaltijden zijn poffertjes spaghetti Bolognese of tagliatelle met champignon-kaassaus.

  • Vegetarische gerechten

    • Moussaka met aubergine, Quorngehakt en feta
    • Lasagne met paddenstoelen, courgette en champignon-kaassaus
    • Tortilla met diverse groenten, granen en Mexicaanse salsa
    • Pastaschotel met diverse groenten, granen en Mexicaanse salsa
    • Chili sin carne met tagliatelle
    • Spaghetti Bolognese

  • Vleesgerechten

    • Schnitzel met saus of garni naar keuze
    • Saté spies met saté saus en kroepoek
    • Varkenshaas gegratineerd met Zeeuws spek en brie
    • Vleestrio: spareribs, gegrilde kipfilet en varkenshaas met 2 koude sauzen
    • Spareribs met twee koude sauzen
    • Rumpsteak (225 gr) met champignons en garnalen in kruidenboter
    • Diamanthaas met knoflook-munt dip en zoet-zure rode ui
    • Ossenhaaspuntjes met saus/garni naar keuze
    Sauzen: Stroganoff-, peper-, salsa-, champignonkaas- of pindasaus. Garni: gebakken champignons, gebakken spek en ui of Zeerust (gebakken spek, ui en champignons).

  • Bouillabaisse Zeerust Specialiteit.

    Bouillabaisse á la Zeerust

    Terinne met verschillende soorten zeevis, gamba, prei, ui en venkellikeur. Deze maaltijdsoep wordt geserveerd met stokbrood, toast, kruidenboter, rouille (vispasta) en Parmezaansekaas. Minimaal voor 2 personen.

  • Visgerechten

     

    • Gebakken scholfilet met spek en ui
    • Gebakken mosselen met spekjes en tzatziki
    • Gebakken roodbaarsfilet met garnalen-sinaasappel saus
    • Vispotje met mosterd=prei saus en Parmezaanse kaas
    • Zalmfilet met zwarte sesam, wakamé en gerookte zalm-mayonaise
    • Gegrilde tonijn met watermeloen-salsa en crumble van zeewier

  • Nagerechten & Huisgemaakte Desserts

    Diverse soorten ijscoupes geserveerd met slagroom
    • kinder ijsje
    • coupe ijs
    • sorbet
    • dame blanche
    • zeerust coupe
    • zeerust special
     
    Huisgemaakte desserts geserveerd met slagroom
    • Warm appelgebak met calvados en vanille ijs
    • Warme likeur kersen met vanille-ijs
    • Witte chocolade-bolus mousse met zwarte bessen saus
    • Aardbeien mousse met munt-prosecco saus
    • Scroppino-citroen parfait met mango-passievruchten saus

  • Lekkere Koffie's

    Irisch, Calypso, French, Hasseltse, DOM, Rudesheimer, Dutch, Italiaanse, Zeerust of Kabouter.