0111-461390 • Rampweg 1 • 4325 LG Renesse
wij zijn dagelijks geopend van 09:00 uur tot 23:00 uur, uitlopend tot maximaal 02:00 uur.

Menukaart

  • Barhapjes

    Te bestellen va 12.00 uur tot een kwartier voor sluitingstijd:  

    • Bitterballen
    • Luxe bitterballen
    • Bittergarnituur
    • Vlammetjes
    • Bamihapjes
    • Kaassoufflés
    • Sambaballen
    Te bestellen van 12.00 uur tot 21.00 uur:  
    • Olijven en peperoni
    • Nacho's met tomaten-knoflook salsa
    • Spareribkluifjes
    • Winter Bitter Garnituur
    • Bordje met warme en koude hapjes (2 pers)

  • Broodjes (12:00 tot 17:00)

    Meergranen-, bruine-, of witte broodjes met:

    • Ham en/of kaas
    • Rookworst met gebakken uienringen en piccalilly-mayonaise
    • Italiaans: kruidenpasta, tomaat, ui en gesmolten kaas
    • Warme geitenkaas met tomaat, pesto en walnoten
    • Kip-kerry salade met ananas en ei
    • Italiaanse bol met gewokte kipreepjes en soja-mayonaise
    • Italiaanse bol met Zeerust burger
    • Rundercarpaccio met balsamico-pesto dressing, Grana Padano, rode ui en pijnboompitten
    • Gerookte zalm, met rode ui, pijnboompitten en tonijnmayonaise

  • Lunchgerechten (12:00 tot 17:00)

    • Kroketten
    • Luxe kroketten
    • Uitsmijter met ham en/ of kaas
    • Omelet met ham, kaas en/of champignons
    • Omelet Zeerust
    • Omelet fruits de mers
    • Club sandwich: gerookte kip, sla, ei, tomaat, komkommer,ui, paprika, spek en kaas
    • Zeerust lunch: mini uitsmijter met Zeeuws spek, kroket en tonijnsalade
    • Kibbeling met remouladesaus
    • Gebakken mosselen
    • Saté met pindasaus
      De lunch gerechten zijn te bestellen met brood (wit of bruin) of frietjes

  • Pannenkoeken (12:00 tot 17:00)

    • Pannenkoek naturel met suiker of stroop
    • Pannenkoek met spek, appel, ham, kaas of champignons
    • Pannenkoek met een combinatie van bovenstaande ingrediënten
    • Tevens hebben we een pizzapannenkoek.

  • Voorgerechten

    • Stokbrood met kruidenboter en/of tapenade
    • Meergranenbrood met 4 smeersels
    • Kaas-tomaat-peper dip uit de oven
    • Gevulde champignonkoppen gegratineerd
    • Gegratineerde mosselen
    • Huisgemaakte gamba-kroket op een bedje van zeewier en crème van zwarte sesam
    • Tartaar van gemarineerde zalm met miso-mayonaise en haring kaviaar
    • Rundercarpaccio met balsamico-pesto dressing, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
    Alle voorgerechten worden geserveerd met toast of stokbrood

  • Soepen

    • Tomatensoep met room en pesto
    • Uiensoep
    • Briesoep met gerookte kip
    • Griekse vissoep

  • Salades

    • Griekse salade: met feta en olijven
    • Spaanse salade: tonijn, sardines, olijven en peperoni
    • Geitenkaas salade: warme geitenkaas, appelstroop, walnoten, stoofpeer en rozijnen
    • Brie salade: brie, Zeeuw's spek, pesto en Cherry tomaatjes
    • Kip salade: kip-kerry, gerookte kip en gekookt ei
    • Gerookte zalm salade: gerookte zalm, rode ui, ei en tonijn-mayonaise
    De basis voor alle salades bestaat uit: 4 soorten sla met tomaat, paprika, rode ui, pitten, komkommer en croutons. De salades worden geserveerd met meergranenbrood en boter.  

  • Kindermaaltijden (tot 12 jaar)

    Keuze uit: bitterballen, frikadel, kipnuggets, kibbeling , kaassoufflé, vissticks,  scholfilet of spareribs Kindermenu's worden geserveerd met friet en appelmoes. Andere kindermaaltijden zijn poffertjes spaghetti Bolognese of tagliatelle met champignon-kaassaus.

  • Vegetarische gerechten

    • Moussaka met aubergine, Quorngehakt en feta
    • Lasagne met o.a. paddenstoelen, courgette en champignon-kaassaus
    • Tortilla met diverse groenten, granen en Mexicaanse salsa
    • Pastaschotel met diverse groenten, Cherry tomaatjes, pesto en Parmezaanse kaas
    • Tofu in een krokant korstje met Atjar van zeewier
    • 2 Loempia's gevuld met brie, walnoten en pesto

  • Vleesgerechten

    • Schnitzel met saus of garni naar keuze
    • Saté spies met saté saus en kroepoek
    • Runderstoofschotel met chocolade en rode peper, geserveerd met aardappelpuree
    • Varkenshaas gevuld met gerookte zalm en kruidenkaas
    • Spareribs met twee koude sauzen
    • Kalfs-ribeye met tonijnmayonaise
    • Diamanthaas met gamba's en knoflooksaus
    • Rumpsteak (225 gr) met champignons en garnalen in kruidenboter
    • Ossenhaaspuntjes met saus/garni naar keuze
    Sauzen: Stroganoff-, peper-, salsa-, champignonkaas- of pindasaus. Garni: gebakken champignons, gebakken spek en ui of Zeerust (gebakken spek, ui en champignons).

  • Bouillabaisse Zeerust Specialiteit.

    Bouillabaisse á la Zeerust Terinne met verschillende soorten zeevis, gamba, prei, ui en venkellikeur. Deze maaltijdsoep wordt geserveerd met stokbrood, toast, kruidenboter, rouille (vispasta) en Parmezaansekaas. Minimaal voor 2 personen.

  • Visgerechten

     

    • Gebakken heekfilet met Zeeuw's spek en mosterd-garnalensaus
    • Tosti van Scholfilet met gerookte zalm en brie
    • Gebakken mosselen met spekjes en tzatziki
    • Vispotje met mosterd-bier saus gegratineerd met brie
    • Gebakken roodbaarsfilet met zwarte sesam en saus van Noordzeekrab
    • Gegrilde zalmfilet met atjar van zeewier en tonijn-mayonaise
    • Op de huid gebakken rode mul, op een bedje van tagliatelle en saus van dragon en tomaat

  • Nagerechten & Huisgemaakte Desserts

    Diverse soorten ijscoupes geserveerd met slagroom
    • kinder ijsje
    • coupe ijs
    • sorbet
    • dame blanche
    • zeerust coupe
    • zeerust special
     
    Huisgemaakte desserts geserveerd met slagroom
    • Warm appelgebak met calvados en vanille ijs
    • Warme likeur kersen met vanille-ijs
    • Crème Brûlée van Mojito met gin-tonic ijs
    • Stroopwafel-parfait met zwarte bessen saus
    • Stoofperen-mousse met likeur gluhweinsaus
    • Witte chocolade-mousse met likeur 43 en gekarameliseerde popcorn

  • Lekkere Koffie's

    Irisch, Calypso, French, Hasseltse, DOM, Rudesheimer, Dutch, Italiaanse, Zeerust of Kabouter.